Kyljykset Julienne

Tässä vihannekset on paloiteltu ns. julienne-tapaan, eli ohuiksi suikaleiksi. Tämä on helppoa ruokaa joka valmistuu itsekseen padassa uunissa. Jos haluat ruoasta juhlavampaa, lisää kermatilkka tai muutama tippa valkoviiniä pataan. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja vihersalaatin kera.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 1 tl kirveliä
  • 3-4 porkkanaa, hienoina suikaleina
  • 1 purjo, hienoina suikaleina
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 dl vettä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.

2. Ruskista kyljykset molemmin puolin ja laita pataan.

3. Ripottele päälle kirveliä, peitä vihanneksilla ja murusta mukaan liemikuutio.

4. Lisää vesi ja hauduta kannen alla n. 20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.