Kyljykset Julienne

Tässä vihannekset on paloiteltu ns. julienne-tapaan, eli ohuiksi suikaleiksi. Tämä on helppoa ruokaa joka valmistuu itsekseen padassa uunissa. Jos haluat ruoasta juhlavampaa, lisää kermatilkka tai muutama tippa valkoviiniä pataan. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja vihersalaatin kera.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 1 tl kirveliä
  • 3-4 porkkanaa, hienoina suikaleina
  • 1 purjo, hienoina suikaleina
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 dl vettä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.

2. Ruskista kyljykset molemmin puolin ja laita pataan.

3. Ripottele päälle kirveliä, peitä vihanneksilla ja murusta mukaan liemikuutio.

4. Lisää vesi ja hauduta kannen alla n. 20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja