Kyljykset Julienne
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5669052/landscape16_9/515/290/5e6362e0bc0b8414c327fe2a60e90672/GX/934178-5192.jpg)
Julkaistu
Tässä vihannekset on paloiteltu ns. julienne-tapaan, eli ohuiksi suikaleiksi. Tämä on helppoa ruokaa joka valmistuu itsekseen padassa uunissa. Jos haluat ruoasta juhlavampaa, lisää kermatilkka tai muutama tippa valkoviiniä pataan. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja vihersalaatin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 4 porsaankyljystä
- 1 tl kirveliä
- 3-4 porkkanaa, hienoina suikaleina
- 1 purjo, hienoina suikaleina
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 dl vettä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.
2. Ruskista kyljykset molemmin puolin ja laita pataan.
3. Ripottele päälle kirveliä, peitä vihanneksilla ja murusta mukaan liemikuutio.
4. Lisää vesi ja hauduta kannen alla n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka