Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Omenakyljykset inkiväärillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Kuudelle

  • 6 porsaankyljystä
  • hieman jauhettua inkivääriä
  • 500 g basilikalla maustettua tomaattimurskaa
  • 1 dl lientä
  • 2-3 hapanta omenaa, lohkoina
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset, ruskista ne molemmin puolin. Kaada päälle liemi ja jälkipaista kannen alla 10 minuuttia.

2. Peitä kyljykset tomaattimurskalla, kuumenna kiehuvaksi.

3. Paista omenalohkot nopeasti voissa pannulla, koristele kyljykset niillä ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Sitruunahaudutettua porsastaJuustogratinoidut omenakyljyksetKyljykset JuliennePorsaankyljykset aprikoosikastikkeellaNaudanpaisti tomaattikastikkeessaSyyskyljykset
PorsaankyljyksetKananmunatonLaktoositonGoGreenPääruoatLiharuoka

Porsaanliha ja omena ovat vanhanajan hyväksi havaittu, aina onnistunut yhdistelmä. Jos haluat ruoasta hieman kastikkeisemman ja nykyaikaisemman, lisäät esimerkiksi tomaattimurskaa.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella