Omenakyljykset inkiväärillä
Porsaanliha ja omena ovat vanhanajan hyväksi havaittu, aina onnistunut yhdistelmä. Jos haluat ruoasta hieman kastikkeisemman ja nykyaikaisemman, lisäät esimerkiksi tomaattimurskaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Kuudelle
- 6 porsaankyljystä
- hieman jauhettua inkivääriä
- 500 g basilikalla maustettua tomaattimurskaa
- 1 dl lientä
- 2-3 hapanta omenaa, lohkoina
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta kyljykset, ruskista ne molemmin puolin. Kaada päälle liemi ja jälkipaista kannen alla 10 minuuttia.
2. Peitä kyljykset tomaattimurskalla, kuumenna kiehuvaksi.
3. Paista omenalohkot nopeasti voissa pannulla, koristele kyljykset niillä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa