Omenakyljykset inkiväärillä

Porsaanliha ja omena ovat vanhanajan hyväksi havaittu, aina onnistunut yhdistelmä. Jos haluat ruoasta hieman kastikkeisemman ja nykyaikaisemman, lisäät esimerkiksi tomaattimurskaa.

Kuudelle

  • 6 porsaankyljystä
  • hieman jauhettua inkivääriä
  • 500 g basilikalla maustettua tomaattimurskaa
  • 1 dl lientä
  • 2-3 hapanta omenaa, lohkoina
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset, ruskista ne molemmin puolin. Kaada päälle liemi ja jälkipaista kannen alla 10 minuuttia.

2. Peitä kyljykset tomaattimurskalla, kuumenna kiehuvaksi.

3. Paista omenalohkot nopeasti voissa pannulla, koristele kyljykset niillä ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja