Julian kevyet kyljykset
Julkaistu
Teflonpannulla paistaen tarvitset vain vähän voita tai öljyä, mutta niitä tarvitaan edes jonkin verran kauniin paistopinnan vuoksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 siankyljystä
- sellerisuolaa
- valkopippuria
- 1 tl kuivattua kirveliä
- 3-4 porkkanaa
- 1 purjo
- 1 kanaliemikuutio
- 2 dl vettä
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Mausta kyljykset sellerisuolalla ja pippurilla sekä kirvelillä ja paista niitä pari minuuttia puoleltaan.
2. Suikaloi porkkanat ja purjo ja siirrä ne pataan. Murenna liemikuutio ja kaada vesi päälle. Kuumenna.
3. Nosta kyljykset vihannesten päälle ja keitä hiljaa kannen alla, kunnes vihannekset ovat kypsiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan