Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Loimutettua järvilohta

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 700 g järvilohifilettä nahkoineen (tai jotakin muuta lohikalaa)
  • 2 dl karkeaa merisuolaa

Valmistusohje

Peitä järvilohifilee merisuolalla ja anna marinoitua jääkaapissa noin 2,5 tunnin ajan.

Ota filee esiin ja pyyhi liika suola pois. Kiinnitä filee puiseen lautaan metallisilla tai puisilla vartailla tai piikeillä. On tärkeää tarkistaa, että tuli ei ole liian kuuma, kun kalaa aletaan paistaa. Lämpötila on sopiva, kun voit pitää kättä liekkien yläpuolella noin 15 sekunnin ajan.

Anna lohen paahtua noin 2,5 tuntia.

17.4.2008

Lisää aiheesta:

Uunissa paistettua nieriääGrillattua pesto-lohtaMaukas mikrokalaPaistettu siikaUunissa kypsennetty lipeäkalaJouluinen lipeäkala
Paahdettu lohiKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKeventäjätPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Paahdettu lohi
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Halstrattu graavilohi ja sinappimuhennetut perunat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Paahdettua lohta ja uppomunat

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Paahdettua cajun-lohta ja kapriskastiketta

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Paahdettua lohta ja ohrarisottoa

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Loimutettua järvilohta