Lohta carpaccio

Tämä annos miellyttää makunystyröiden lisäksi myös silmää. Lohi ja lime ovat lyömätön yhdistelmä!

Ainekset

  • 500 g lohifileetä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 limen mehu
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • pippuria
  • suolaa
  • pala parmesania
  • varrellista kaprista
  • lehtisalaattia

Valmistusohje

Poista kalafileestä ruodot ja nahka ja leikkaa kala vinottain hyvin ohuiksi viipaleiksi.

Kuori valkosipuli ja sivele kynnestä makua lautasten pinnalle. Purista lautaselle limemehua. Asettele päälle kalaviipaleita ja purista niiden päälle limemehua.

Roiski hieman oliiviöljyä kiillottamaan annos, mausta ripauksella suolaa ja pippuria ja leikkaa muutama juustolastu päällimmäiseksi.

Revi lisäkkeeksi salaattia ja asettele se nätisti annokseen kapristen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!