1. Kuutioi lohi 2x2 sentin palasiksi ja suolaa ne kevyesti. Voitele uunipelti oliiviöljyllä ja laita lohipalat pellille. Nosta pelti kylmään uuniin ja laita uuni lämpenemään 60 asteeseen. Anna lohipalojen olla uunissa vain 5-10 minuuttia, aika voi vaihdella, mutta tärkeintä on, että lohi on vain päältä haaleaa, 37-asteista. Nosta sitten lohikuutiot jääkaappiin.
2. Sekoita soija, sinappi, gari, kaprissilppu ja oliiviöljy marinadiksi ja anna sen maustua muutama minuutti. Leikkaa vesimeloni 2,5 x 2,5 sentin kuutioiksi. Paista melonikuutiot ympäriinsä oliiviöljyssä, lisää sokeri ja lopuksi balsamico. Jaa melonikuutiot neljälle asetille ja anna hieman jäähtyä.
