Mainos
Mainos

Tämä Lohitatar ja peruna -resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 25.12.2008.

Ainekset

  • 400 g merilohi fileetä
  • 1 dl lehtisellerin lehtiä
  • ½ dl tilliä
  • 2 rkl suolaa
  • Koristeeksi punasipulia
  • 4 -8 kpl uusia perunoita

Valmistusohje

1. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi ja jäähdytä

2. Kuutio nahaton ja ruodoton lohi ja lisää suola, pippuri. Anna maustua noin 1 tunnin ajan.

3. Lisää sellerinlehdet, tilli ja sitruunanmehu.

4. Viipaloi perunat, laita tartar perunanpäälle ja koristele punasipulilla

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.