Lohitartar ja perunaa
Tämä Lohitatar ja peruna -resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 25.12.2008.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g merilohi fileetä
- 1 dl lehtisellerin lehtiä
- ½ dl tilliä
- 2 rkl suolaa
- Koristeeksi punasipulia
- 4 -8 kpl uusia perunoita
Valmistusohje
1. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi ja jäähdytä
2. Kuutio nahaton ja ruodoton lohi ja lisää suola, pippuri. Anna maustua noin 1 tunnin ajan.
3. Lisää sellerinlehdet, tilli ja sitruunanmehu.
4. Viipaloi perunat, laita tartar perunanpäälle ja koristele punasipulilla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka