Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lohinyytit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ravintolaillan tuntua kotiin ihanilla lohinyyteillä ja mädillä!

  • Ruokavalio: Gluteeniton

4 annosta

  • 2 ohutta viipaletta kylmäsavulohta
  • pala purjoa
  • 40 g lohenmätiä
  • 1 limetti
  • tilliä

Kastike

  • 1 dl sinappia
  • 1 rkl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa
  • 1 rkl appelsiinimehua
  • 1/2 dl öljyä
  • tilliä

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Mittaa kulhoon kaikki muut aineet paitsi öljy ja tilli. Lisää viimeisenä öljy koko ajan vatkaten. Hienonna kastikkeen joukkoon tilliä. Irrota purjosta pala lehteä. Kasta lehti hetkeksi kiehuvaan veteen niin, että se pehmenee.

Tee lohiviipaleista pieniä rullia. Leikkaa purjosta ohuita nauhoja, joilla sidot lohirullat kiinni.

Annostele kastiketta ohuina nauhoina lautasille. Asettele lohinyytit osittain kastikkeen päälle. Koristele lautaset limettiviipaleilla, joille on aseteltu pieni nokare mätiä.

Lisää aiheesta:

Graavilohta ja sinappitillikastikettaLohitartar avokadon keraKirjolohirullatLohi-kampasimpukkacarpaccioKylmää, keitettyä lohta chilillä ja korianterillaSienisalaatilla täytetyt kolmioleivät
LohinyytitAlkuruoatGluteenitonYstävänpäiväUusivuosiLisäkeruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohinyytit
  • 18.02.201300:00
    Suolaiset leivonnaiset

    Lohisolmut voitaikinasta

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lohinyytit

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Lohinyyttejä ja duchesseperunoita

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Lohinyytit á la Meri-Tuuli

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Merilohinyytit