Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lohi-katkarapucocktail mangon, limetin ja avokadon kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 annosta

  • ½ mango
  • 1 pieni punasipuli
  • ½ kurkku
  • 1 avokado
  • 400 g katkarapuja
  • 150 g savulohta
  • 1 tl vastapuristettua limettimehua
  • 2 tl hienonnettua korianteria
  • 1/4 jäävuorisalaattia
  • 1 tomaatti

Koristeluun

  • 4 limetin lohkoa
  • salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Leikkaa mango, punasipuli, kurkku, tomaatti ja avokado pieniksi kuutioiksi. Kuori katkaravut. Säästä muutama katkarapu koristeluun ja leikkaa loput kuutioiksi. Leikkaa jäävuorisalaatti ohuiksi suikaleiksi ja lohi kuutioiksi.

2. Sekoita kasvis- hedelmäkuutiot, salaattisuikaleet sekä katkarapu- ja lohikuutiot. Kaada päälle limettimehua ja mausta korianterilla.

3. Huuhtele salaatinlehdet. Asettele lehdet cocktaillaseihin, täytä lasit katkarapu-lohisalaatilla ja koristele limetin lohkolla.

Lisää aiheesta:

Paistettuja jättirapuja ja mango-avokadosalaattiaKatkarapusalaatti chilikastikkeellaRiisipaperirullat lohen ja dippikastikkeen keraKorianterilla maustettu katkarapucocktailLohi-katkarapucocktail mangon ja avokadon keraBruschetta rapujen ja avokadosalsan kera
Cocktail alkupalatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKeventäjätAlkuruoat

Jäämurskapediltä tarjottavat alkupalacocktailit eivät oikeastaan ole enää muodissa. Tämän alkupalan maku ei kuitenkaan ole lainkaan vanhanaikainen, sillä siinä yhdistyvät eksoottiset mango, avokado sekä pirteä korianteri.

Kalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat
  • 21.12.202416:00
    Joulu

    Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

  • 14.12.202409:45
    Jouluruoka

    Helpot joulun cocktailpalat

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Nopeat ja helpot

    Helpot cocktailpalat

  • 01.04.202214:43
    Peruna

    Itse tehdyt sipsit eli perunalastut uunissa