Linnan tähdet: Marinoidut jättiravunpyrstöt
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 8 kpl jättiravunpyrstöjä (kuorittuna ja suoli pois otettuna)
- 1 punainen chilipaprika
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 rkl persiljaa
- suolaa, vastajauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Hienonna chili ja valkosipuli. Lisää oliiviöljyyn.
2. Laita öljy kattilaan ja kuumenna se. Lisää ravunpyrstöt ja hauduta kypsäksi.
3. Mausta suolalla sekä pippurilla ja jäähdytä liemessä.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje