Linnan tähdet: Hummeri
Julkaistu
Linnan tähdet -ohjelmassa Ilkka Danny Lipsasen järjestämillä illallisilla herkuteltiin muun muassa hummerilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 2 kpl eläviä hummereita à 400-500 g
- 3 litraa vettä
- 100 g suolaa, tillin tai persiljanvarsia
Valmistusohje
1. Keitä aineksista liemi hummereille. Lisää hummerit yksitellen kiehuvaan veteen, keitä n .12 min.
2. Jäähdytä hummerit liemessään mahdollisimman nopeasti, jos käytät hummerit myöhemmin voit säilyttää niitä liemessään jääkaapissa vaikka yön yli.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka