Julkaistu
Tämän helpompaa ei ruoanlaitto voi olla. Tarjoa limettijogurtti kalan ja vihannesruokien lisukkeena. Valmista kaksinkertainen annos noutopöytään.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- 2 dl ruokajogurttia
- 2 rkl limettimehua
Valmistusohje
1. Sekoita limettimehu ja jogurtti. Pane jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!