Lihansyöjät: Parmankinkkumansikat

Mansikoita parmankinkkurullassa, marsalasiirappia ja oliivileipätikkuja.

Ainekset

  • 1
  • l mansikoita
  • 300 g parmankinkkua viipaleina
  • 2 dl marsalaviiniä
  • pala parmesania
  • varrellisia kapriksia
  • 2 dl sokeria
  • 1 omena

Valmistusohje

Pyöräytä mansikat parmankinkkuviipaleiden sisään ja pistele vartaisiin. Grillaa nopeasti kuumalla parilalla. Keitä viini ja sokeri paksuksi siirapiksi. Poista omenasta siemenkota, leikkaa sentin viipaleiksi ja grillaa sellaisenaan vartaiden seuraksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.