Lihansyöjät: Parmankinkkumansikat
Julkaistu
Mansikoita parmankinkkurullassa, marsalasiirappia ja oliivileipätikkuja.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 1
- l mansikoita
- 300 g parmankinkkua viipaleina
- 2 dl marsalaviiniä
- pala parmesania
- varrellisia kapriksia
- 2 dl sokeria
- 1 omena
Valmistusohje
Pyöräytä mansikat parmankinkkuviipaleiden sisään ja pistele vartaisiin. Grillaa nopeasti kuumalla parilalla. Keitä viini ja sokeri paksuksi siirapiksi. Poista omenasta siemenkota, leikkaa sentin viipaleiksi ja grillaa sellaisenaan vartaiden seuraksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Munakasrulla á la Hellapoliisi