Länsirannikonsalaatti ja kolme kastiketta

Upea salaatti, jota on helppo tehdä isollekin joukolle, ja jokainen voi valita lautaselleen sitä, mitä haluaa.

Neljälle

  • 800 g katkarapuja kuorineen
  • 1 iso purkki simpukoita vedessä
  • 125 g parsaa
  • 250 g herkkusieniä viipaleina
  • 4 tomaattia suikaleina
  • tilliä

Vinegretti

  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 0,25 dl viinietikkaa
  • 0,5 dl vettä
  • vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Currymajoneesi

  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • currya
  • suolaa

Tomaattimajoneesi

  • 1 dl majoneesia
  • 0,5 dl kermaviiliä
  • 0,5 dl chilikastiketta
  • tippa tabascoa

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut. Ryhmittele kaikki ainekset omiksi ryhmikseen isolle vadille.

2. Sekoita vinegretin, currymajoneesin ja tomaattimajoneesin ainekset ja laita jokainen kastike omaan kulhoonsa salaattivadin vierelle. Tarjoa lisänä patonkia tai paahtoleipää.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja