Julkaistu
Mitä olisikaan suomalainen kesä ilman varhaisperunoita? Kesäkeittiössä laitetaan tänään ihanaa varhaisperunasalaattia!
- Ruokavalio: Kasvisruoka, Kananmunaton, Gluteeniton, Kevyt, Laktoositon
Ainekset
- keitettyjä kuorellisia varhaisperunoita
- vihersipulia
- kapriksia
- hienoksi leikattua sipulia
- silputtua tilliä
- öljyä
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Leikkaa peruna muutamaan osaan. Lämmitä perunat kasarissa öljyssä. Lisää sipuli ja kaprikset. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!