Lämmin varhaisperunasalaatti

Mitä olisikaan suomalainen kesä ilman varhaisperunoita? Kesäkeittiössä laitetaan tänään ihanaa varhaisperunasalaattia!

Ainekset

  • keitettyjä kuorellisia varhaisperunoita
  • vihersipulia
  • kapriksia
  • hienoksi leikattua sipulia
  • silputtua tilliä
  • öljyä
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Leikkaa peruna muutamaan osaan. Lämmitä perunat kasarissa öljyssä. Lisää sipuli ja kaprikset. Mausta suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja