Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lämmin kanasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

4 annosta

  • 4 broilerinfileetä
  • salaatinlehtiä
  • suolaa ja vastajauhettua valkopippuria
  • 1 rkl voita
  • 4 pekonisivua

Kastike

  • 1 ½ rkl punaviinietikkaa
  • 1 ½ rkl vettä
  • 1 ½ rkl suolaa
  • valkopippuria
  • 3 rkl oliiviöljyä tai ruokaöljyä
  • 1 rkl vaaleaa ranskalaista sinappia

Valmistusohje

1. Huuhtele salaatinlehdet ja ravistele ne kuiviksi. Revi lehdet tarvittaessa pienemmiksi ja pane kulhoon.

2. Kastike: Sekoita suola, pippuri ja viinietikka. Vatkaa joukkoon sinappi, vesi ja öljy. Valuta puolet kastikkeesta salaatinlehtien päälle ja sekoita varovasti.

3. Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla. Paista miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes fileet ovat kullanruskeita ja kypsiä. Varo paistamasta liikaa. Nosta fileet pannulta. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi.

4. Asettele salaatinlehdet kauniisti isoille lautasille. Viipaloi broilerinfileet ja nosta viipaleet salaatin päälle. Ripottele päälle pekonit ja loput kastikkeesta. Tarjoa heti.

Lisää aiheesta:

Balsamiviinietikalla maustettu carpaccioGratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn keraAnkan- tai broilerinrintaa appelsiinikastikkeessaOliivi-porsaanlihasalaattiPariisinsalaattiHäränfilee provencale ja uunitomaatit
KanasalaattiSalaatitKastikkeet ja dipitGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tässä ruoassa yhdistyvät vastapaistettu, lämmin broileri ja pekoni sekä raikas ja rapea salaatti. Kokonaisuuden viimeistelee kirpeä sinappikastike. Tarjoa lisänä leipää.

Tuoreimmat aiheesta

Kanasalaatti
  • 06.06.202414:04
    Kasvissalaatti

    Pippa Laukan rautainen lounassalaatti

  • 21.02.202312:42
    Nopeat ja helpot

    Helppo kanasalaatti

  • 26.10.202016:00
    Nopeat ja helpot

    Elämäsi paras kanasalaatti – ruokabloggaajan ylistetty resepti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Jouluinen kanasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kinkkusalaatti

    Kolme hyvää salaattia