Kyssäkaali-omenapaistos

Kyssäkaali-omenapaistos on oiva lisuke porsaan kyljyksille. Porsaankyljykset ja kyssäkaali-omenapaistos on nopea, helppo ja maittava ateriakokonaisuus. Porsaankyljyksille lisämakua antaa vihreä chili.

Ainekset

  • 1 kyssäkaali
  • 1 omena
  • 1 sipuli
  • 200 g neulapapuja keitettynä tai pakastettuja neulapapuja
  • nokare voita
  • tilkka hunajaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi omenat ja kyssäkaali. Kuori ja hienonna sipuli.

Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää siihen nokare voita. Lisää pannulle kyssäkaalit ja sipulit. Paista muutama minuutti ja lisää mukaan neulapavut ja omenat. Paista hetki ja mausta paistos suolalla, pippurilla ja hunajalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!