Kyssäkaali-omenapaistos
Kyssäkaali-omenapaistos on oiva lisuke porsaan kyljyksille. Porsaankyljykset ja kyssäkaali-omenapaistos on nopea, helppo ja maittava ateriakokonaisuus. Porsaankyljyksille lisämakua antaa vihreä chili.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 kyssäkaali
- 1 omena
- 1 sipuli
- 200 g neulapapuja keitettynä tai pakastettuja neulapapuja
- nokare voita
- tilkka hunajaa
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
Kuori ja kuutioi omenat ja kyssäkaali. Kuori ja hienonna sipuli.
Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää siihen nokare voita. Lisää pannulle kyssäkaalit ja sipulit. Paista muutama minuutti ja lisää mukaan neulapavut ja omenat. Paista hetki ja mausta paistos suolalla, pippurilla ja hunajalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti