Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kylmäsavu- ja graavilohitartar lohenmädin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 200 g kylmäsavulohta
  • 200 g graavilohta
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 2 rkl crème fraichea (ranskankermaa)
  • 2 tl sinappia
  • 1 tl rouhittuja roseepippureita
  • ½ tl suolaa
  • 100 g lohenmätiä

Tarjoiluun

  • 4 salaatinlehteä
  • 4 sitruunalohkoa
  • 4 tillinoksaa
  • ruohosipulia
  • jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Puhdista kaikki ruskeat osat lohesta ja kuutioi lohi hienosti. Hienonna tilli. Sekoita ranskankerma ja sinappi, mausta suolalla ja roseepippurilla, lisää tilli. Ota hieman mätiä sivuun koristelua varten, kääntele ranskankermaseokseen pienet lohikuutiot ja loput mädistä.

2. Asettele salaatinlehdet neljälle lautaselle. Laita tartaria pienen pihvin tavoin joka lautaselle, koristele mädillä.

3. Jauha reilusti valkopippuria annosten päälle ja koristele ruohosipulilla, tillillä ja sitruunalohkolla. Tarjoile heti.

Lisää aiheesta:

Muikunmätigraavatut silakat maustetulla juustollaHummerisalaattiMarinoidut lohikuutiot kirjolohenmätikastikkeen keraLohi-savoijinkaalitorttuUunikuutiot ja tartarkastikePastasalaattia, lohta ja sokeriherneitä
LohitartarGluteenitonJouluBlinikausiAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohitartar
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kylmäsavu- ja graavilohitartar lohenmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohitartar mädillä ja ranskankermalla

  • 18.02.201300:00
    Blinikausi

    Tuoreesta lohesta tehty tartar lohenmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pienet raakapihvit tuoreesta ja savustetusta lohesta

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Lohitartar ja perunaa