Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kylmää kassleria pinjansiemen-basilikakastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton

Neljälle

  • 600 g paistettua kassleria

Kastike

  • 1 keltasipuli
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 dl ruokakermaa
  • 4 dl lihalientä
  • muutama tippa puristettua sitruunamehua
  • 1 dl hienonnettua, tuoretta basilikaa
  • hienonnettua persiljaa
  • 2 rkl hienonnettuja pinjansiemeniä

Valmistusohje

1. Kastike: Kuori ja hienonna sipuli, paista se voissa, lisää jauhot, sekoita ja lisää lihaliemi ja kerma vähän kerrallaan. Lisää sitruuna, persilja, basilika ja pinjansiemenet. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Viipaloi kassler ohuesti ja asettele viipaleet tarjoiluvadille, tarjoile kastikkeen kera.

Kassler on mukavaa ja maistuvaa ruokaa. Lihaan saa vaihtelua erilaisin lisukkein, esimerkiksi tällä kastikkeella. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja vihannesten kera. Jos poistat kasslerista näkyvän rasvan, ateria on erittäin kevyt.

Lisää aiheesta:

Tonnikala-pennevuokaSamettinen broilerikeittoSitruuna-viiniporsasta raakapaistettujen perunoiden keraMehevä kaalipataPaprikaleikeSienet smetanan kera
KasslerAlkuruoatKastikkeet ja dipitKevytKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Kassler
  • 10.09.202114:55
    Porsaanlihapata

    Farangin karamellipossu eli rapeaa possua, palmusokerikaramellia ja riisiviinietikkaa

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Anjovis- ja yrttimarinoitu kassler

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria chutneyn ja lohkoperunoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria ja purjokermaa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Leivitettyä kassleria tomaattikastikkeessa