Kuumia vihanneksia kinkun kera

Käytä tuoretta tai pakastettua kukkakaalia sesongin mukaan. Suo itsellesi oikein maukasta kinkkua herkkutiskiltä tähän kevyeen ruokaan.

Ainekset

  • Yhdelle

Raaka-aineet

  • 1 pieni kukkakaali
  • 1 pieni purjo
  • n. 10 vihreää papua
  • 1 tomaatti
  • 5-6 miniporkkanaa
  • n. 100 g savukinkkua
  • suolaa
  • yrttisuolaa tarjoiluun

Valmistusohje

1. Keitä kukkakaali padassa kevyesti suolatussa vedessä yhdessä paloitellun purjon kera.

2. Lisää pavut, kun kukkakaali alkaa pehmetä, kuumenna viimeiseksi porkkanat.

3. Asettele kaikki lautaselle yhdessä kinkkuviipaleiden kera, mausta yrttisuolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!