Kuumia vihanneksia kinkun kera
Käytä tuoretta tai pakastettua kukkakaalia sesongin mukaan. Suo itsellesi oikein maukasta kinkkua herkkutiskiltä tähän kevyeen ruokaan.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- Yhdelle
Raaka-aineet
- 1 pieni kukkakaali
- 1 pieni purjo
- n. 10 vihreää papua
- 1 tomaatti
- 5-6 miniporkkanaa
- n. 100 g savukinkkua
- suolaa
- yrttisuolaa tarjoiluun
Valmistusohje
1. Keitä kukkakaali padassa kevyesti suolatussa vedessä yhdessä paloitellun purjon kera.
2. Lisää pavut, kun kukkakaali alkaa pehmetä, kuumenna viimeiseksi porkkanat.
3. Asettele kaikki lautaselle yhdessä kinkkuviipaleiden kera, mausta yrttisuolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit