Kurpitsa-taateliwokki

Kun valitset kurpitsaa vihannestiskillä, ota sellainen, joka on kova, painava ja ilman laikkuja.

Neljälle

  • 500 g kurpitsaa
  • 1 keltainen paprika
  • 2 kevätsipulia
  • 2 tl raastettua, tuoretta inkivääriä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Tarjoiluun

  • tuoreita taateleita
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Lohko kurpitsa ja leikkaa pois kuori lohkoista. Suikaloi hedelmäliha. Puhdista ja suikaloi paprika ja kevätsipuli. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli.

2. Kuumenna öljy wokkipannussa ja wokkaa kurpitsa, sipuli ja paprika. Mausta inkiväärillä, valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

3. Ripottele ruoan päälle tuoreita taateleita, tarjoile keitetyn riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!