Kun valitset kurpitsaa vihannestiskillä, ota sellainen, joka on kova, painava ja ilman laikkuja.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 500 g kurpitsaa
- 1 keltainen paprika
- 2 kevätsipulia
- 2 tl raastettua, tuoretta inkivääriä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Tarjoiluun
- tuoreita taateleita
- keitettyä riisiä
Valmistusohje
1. Lohko kurpitsa ja leikkaa pois kuori lohkoista. Suikaloi hedelmäliha. Puhdista ja suikaloi paprika ja kevätsipuli. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli.
2. Kuumenna öljy wokkipannussa ja wokkaa kurpitsa, sipuli ja paprika. Mausta inkiväärillä, valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
3. Ripottele ruoan päälle tuoreita taateleita, tarjoile keitetyn riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.