Kuha-saltimbocca
Julkaistu
Kuha-saltimbocca on nopea valmistaa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 2 – 4 kuhafileetä (n. 150 g/ruokailija)
- 4 siivua italialaista ilmakuivattua kinkkua
- 1 ruukku salviaa
- suolaa
- mustapippuria
- 1 rkl oliiviöljyä paistamiseen
- (1 dl valkoviiniä)
Valmistusohje
Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta.
Asettele jokaiselle kalafileelle muutama salvianlehti, nosta lehtien päälle siivu ilmakuivattua kinkkua ja paina se sormilla kalaan kiinni.
Paista kalat oliiviöljyssä kummaltakin puolelta, muutama minuutti per puoli. Aloita paistaminen kinkkupuolelta.
Jos haluat kaloille kastikkeen, lisää pannuun desilitra valkoviiniä loppuvaiheessa ja anna hautua hetki. Nosta kalat lautasille ja lusikoi kastike päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti