Kuha-raputaskut

Ainekset

  • 4 nahatonta kuhafileetä
  • 150 g katkarapuja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ tl kuivattua chiliä
  • ½ tl currya
  • 1 sitruuna
  • persiljaa
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 ½ dl kevyttä kuohukermaa
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje

Leikkaa katkaravut pienemmiksi veitsellä. Hienonna valkosipulinkynsi ja yhdistä katkarapujen joukkoon. Lisää mukaan myös chili, curry, sitruunan kuori ja mehu. Leikkaa persilja ja yhdistä seokseen.

Poista fileistä keskiruoto. Taputa fileitä kevyesti kelmun alla. Mausta kuha suolalla ja pippurilla. Lusikoi täytettä kuhafileiden keskelle ja käännä ne taskuiksi.

Nosta taskut uunivuokaan ja pirskottele päälle valkoviiniä. Kaada kerma vuoan pohjalle. Paista kuhataskuja uunissa 180-asteessa noin 20-25 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.