Kuha-raputaskut
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 nahatonta kuhafileetä
- 150 g katkarapuja
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ tl kuivattua chiliä
- ½ tl currya
- 1 sitruuna
- persiljaa
- 1 dl valkoviiniä
- 1 ½ dl kevyttä kuohukermaa
- suolaa
- valkopippuria
Valmistusohje
Leikkaa katkaravut pienemmiksi veitsellä. Hienonna valkosipulinkynsi ja yhdistä katkarapujen joukkoon. Lisää mukaan myös chili, curry, sitruunan kuori ja mehu. Leikkaa persilja ja yhdistä seokseen.
Poista fileistä keskiruoto. Taputa fileitä kevyesti kelmun alla. Mausta kuha suolalla ja pippurilla. Lusikoi täytettä kuhafileiden keskelle ja käännä ne taskuiksi.
Nosta taskut uunivuokaan ja pirskottele päälle valkoviiniä. Kaada kerma vuoan pohjalle. Paista kuhataskuja uunissa 180-asteessa noin 20-25 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria