Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kokonaisena paistettu porsaanfilee

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 hengelle

  • 1 kokonainen porsaan ulkofilee
  • voita paistamiseen
  • suolaa ja valkopippuria jauhettuna
  • 2 tl kuivattua timjamia

Marinadi

  • 1 dl rypsi- tms. öljyä
  • 1/2 dl viinietikkaa
  • 1 tl ranskalaista sinappia (Dijon)
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl valkopippuria
  • tuoreita mausteyrttejä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista filee ensin kauttaaltaan pannulla. Mausta reilusti suolalla, pippurilla sekä timjamilla. Jälkipaista fileetä uunissa n. 20 minuuttia. Anna lihan jäähtyä ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi, mutta jätä viipaleet riviksi fileen muotoon.

2. Sekoita marinadin ainekset, nosta viipaloitu filee sopivaan astiaan ja kaada marinadi sen päälle. Peitä kannella, kelmulla tai foliolla ja pane jääkaappiin seuraavaan päivään. Tarjoile salaatin ja/tai perunalisäkkeen kera.

Toisinaan on kovin mukavaa, kun voi istahtaa pöytään samantein perheen tai vieraiden kanssa. Juuri sellaista ruokaa on tämä ennakkoon valmistettava fiksu filee. Kesällä lisukkeeksi riittää pelkkä salaatti, muulloin vaikka kermainen perunapaistos.

Lisää aiheesta:

Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn keraVoilla maustettu graavikalaMarinoitua porsaanfileetä kesävihanneksinPorsaan ulkofilee sinihomejuustokastikkeessaNaudanpaisti kermakastikkeessaPorsaan ulkofilee pastan ja vihannesten kera
PorsaanfileeKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee
  • 18.12.201409:47
    Kaalisalaatti

    Teresa Välimäki: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Valkoviinissä haudutettu porsaanfilee ja simpukat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Possunfileetä kesäkurpitsan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirstin porsaanfilee