Lämmitä uuni 175 °C:n. Pingota leivinpaperi kahteen irtopohjavuokaan (halk. 15 cm). Vuoraa myös vuokien reunat leivinpaperilla.
Mittaa taatelit ja vesi kattilaan. Keitä seosta, kunnes taatelit ovat pehmenneet ja hajonneet. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon voi. Sekoita välillä, kunnes voi on sulanut. Jätä odottamaan. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele varovasti joukkoon kermaviili. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää kevyesti käännellen munavaahtoon. Kääntele lopuksi joukkoon taateliseos. Kaada taikina esivalmisteltuihin vuokiin ja paista 40 minuuttia tai kunnes pohjiin painettuun puutikkuun ei tartu enää taikinaa. Anna pohjien jäähtyä vuoissaan kuvulla peitettynä. Halkaise jäähtyneet pohjat kahteen osaan.
