SUKLAAKAKKUPOHJA: Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Suihkuta vuokaspray (4 kpl 15 cm) kakkuvuokiin, laita pohjalle ja reunoille leivinpaperit. Yhdistä keskenään kananmunat, rypsiöljy, sokeri ja vaniljasokeri. Yhdistä kuivat aineet vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään toisessa kulhossa. Kaada kuivat aineet vuorotellen nesteiden huoneenlämpöisen maidon ja kuuman veden kanssa kananmuna-rypsiöljyseoksen joukkoon ja sekoita hyvin käännellen. Kaada taikina neljään kakkuvuokaan ja paista alatasolla noin 20-25 minuuttia. Kumoa hieman jäähtyneet pohjat ritilälle ja nostaa kylmään.
VANILIJAMOUSSE: Yhdistä keskenään mascarpone, sokeri ja vaniljapasta, vatkaa jämäkäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon jäähtynyt suklaa, vatkaa lopuksi joukkoon vispikerma. Nosta kylmään odottamaan täyttöä.
SUKLAAKASTIKE: Lisää kaikki aineet kattilaan ja keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä, anna jäähtyä. Pilko tuoreet mansikat pieniksi kuutioiksi.
MARENKIVOIKREEMI: Laita kattilan pohjalle vettä noin 3-4 cm, nosta vesikattila kuumenemaan levylle. Lisää kananmunan valkuaiset ja sokeri teräksiseen kulhoon. Nosta kananmuna/sokeriseos kulhoineen vesikattilan päälle ja sekoittele käsivispillä niin kauan, että seos on yli 65 asteista. Nosta kulho yleiskoneeseen ja vatkaa täydellä teholla, kunnes marenkivaahto on jämäkkää ja valkoista. Anna marenkivaahdon hetki jäähtyä. Lisää huoneenlämpöinen voi pienissä erissä marenkivaahdon joukkoon ja vatkaa seosta niin kauan, kunnes kreemi on silkkisen pehmeää ja ilmavaa (aikaa menee noin 10 min). Mausta marenkivoikreemi vaniljapastalla.
SUKLAADONITSIT: Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita donitsien aineet keskenään. Suihkuta vuokaspray donitsivuokiin (iso sekä pieni vuoka). Kaada taikina pursotuspussiin ja täytä isosta sekä pienestä vuoasta puolet. Paista donitseja keskitasolla noin 8-10 min. Anna donitsien jäähtyä. Sulata maito- ja valkosuklaa, lisää hiukan joukkoon kuohukermaa. Värjää valkosuklaa vaaleanpunaisella pastavärillä. Dippaa donitsit maito- ja valkosuklaaseokseen.
JÄÄTELÖKEKSIT: Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata voi ja anna jäähtyä. Vaahdota valkuaisia ja sokeria kevyesti, kunnes massa on tasaista. Sekoita joukkoon vehnäjauho, kaakaojauhe sekä sulatettu jäähtynyt voi. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle kahteen kohtaan reilu pari ruokalusikallista massaa. Levitä massa ohueksi pyöreäksi kerrokseksi. Paista keksejä n. 5-6 minuuttia. Muotoile heti uunista ottamisen jälkeen keksit jätskivohveleiksi.
JÄÄTELÖPALLO: Yhdistä kakkutaikina ja mascarpone. Muotoile massasta pyöreä 5-6 cm halkaisijaltaan oleva kakkupallo. Nosta kakkupallo pakastimeen.
CANDY MELTS -MINISUKLAALEVYT: Sulata candy melts -napit. Värjää vaaleanpunaisella pastavärillä. Levitä massa minisuklaalevy silikonimuottiin ja nosta pakastimeen kylmään.
TSUNAMIVALUMA: Yhdistä keskenään maito (1) sekä maissitärkkelys, sekoita kulhossa. Lisää kattilaan kerma, maito (2) ja maissitärkkelys, vatkaa keskilämmöllä koko ajan vatkaten, kunnes seos alkaa paksuuntua noin 5-10 min. Lisää kondensoitu maito ja vatkaa vielä hetki. Nosta kattila liedeltä, lisää valkoinen ja vaaleanpunainen pastaväriä joukkoon hyvin sekoittaen, mausta mansikkamakuaromilla. Kaada seos kulhoon ja anna jäähtyä, laita tuorekelmu seoksen päälle kiinni massaan, jotta sen yläpinnalle ei muodostu nestettä.
KAKUN TÄYTTÖ JA KREEMITYS: Leikkaa neljästä kakkupohjasta päällinen pois. Laita ensimmäinen pohja tarjoilualustalle, lisää reunakalvo ympärille. Kostuta pohja maito/vaniljasokeriseoksella. Laita marenkivoikreemiä osa pursotuspussiin ja pursota kreemiä kakkupohjan reunoille kaksi kerrosta. Pursota keskellä kakkupohjan päälle suklaakastiketta. Lisää vaniljamoussesta 1/3 osa, lisää tuoreita pilkottuja mansikoita vaniljamoussen päälle. Toista aiemmat kohdat vielä kahteen toiseen väliin. Laita kakun päälle kelmu ja nosta jääkaappiin jähmettymään hetkeksi. Värjää lopusta marenkivoikreemistä yksi osa valkoisella, yksi vaaleanpunaisella ja yksi osa ruskealla. Nosta kakku kylmästä ja ota kelmu sekä reunakalvo irti. Levitä marenkivoikreemiä jähmettyneen kakun reunoille alaosaan ruskeaa kreemiä, keskelle vaaleanpunaista kreemiä, yläosaan ja päälle valkoista kreemiä. Tasoita reunat raappaa käyttäen, nosta kakku kylmään. Toista vielä uudemman kerran kreemin levitykset ja tasoita.
KAKUN KORISTELU JA VIIMEISTELY: Koristele kakku donitseilla, jäätelöpallolla / jäätelötötteröllä, mini suklaalevy- koristeilla sekä erilaisilla pursotuksilla ja viimeistele koristelujauheella. Laita 10 cm reunakalvo jäätelöpallon ympärille kakun päälle, valuta tsunamivaluma reunakalvon sisälle. Nosta kakku kylmään.