VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 210 asteeseen.
Raasta parmesaani hienoksi raasteeksi. Jätä erilliseen kulhoon odottamaan.
Silppua valkosipuli ja muut yritit (paitsi rakuuna, 4 kokonaista salvian ja 4 kokonaista lehtipersiljan lehteä) hienoksi silpuksi. Rouhi joukkoon rosepippuria. Jätä odottamaan erilliseen kulhoon.
Lisää muut aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää joukkoon parmesaani ja yrtit. Laita taikina kylmään.
Valmistele madeleine-vuoat. Asettele jokaisen madeleinevuoan kolon pohjalle rakuunanlehtiä. Kaada taikinaan jokaiseen aukkoon saman verran, n. 2/3 aukon korkeudesta. Laita kylmään lepäämään n. 10-15 min.
Paista 210 asteisessa uunin keskiosassa 5–6 min. Avaa uunin luukku ja laske uunin lämpötila 180 asteeseen mahdollisimman nopeasti. Uuninluukun pitäminen auki vauhdittaa uunin jäähtymistä. Paista vielä 6–8 minuuttia tai kunnes madeleinet ovat kypsiä. Anna jäähtyä hetki muotissa ennen irrottamista.
Tee piparjuurikastike. Sekoita creme fraichen joukkoon piparjuuritahna. Mausta suolalla ja rose-pippurilla maun mukaan. Tarjoile madeleinet piparjuurikastikkeen kanssa.