POHJA: Voitele irtopohjapiirakkavuoka (halkaisija 24 – 25 cm) voilla tai suihkuta vuokaspraylla. Sekoita kaikki raaka-aineet tasaiseksi massaksi. Kaulitse taikina niin, että sen koko on reilusti yli vuoan halkaisijaa ja reunoja. Siirrä taikina piirakkavuokaan ja painele huolellisesti taikina kiinni pohjaan ja reunoille. Laita pohja hetkeksi kylmään. Siisti reunat. Pistele pohjaan haarukalla reikiä. Halutessasi voit tukea reunoja foliolla, varmistaaksesi, että reunat pysyvät paistossa ylhäällä. Paista noin 200 asteisessa uunissa 10 - 15 minuuttia. Poista foliot, jos olet ne paistoon laittanut. Voitele pohja kevyesti valkuaisella ja paista vielä muutama minuutti. Jäähdytä uuni noin 170 asteeseen.
