KAKKUPOHJAT: Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Yhdistä kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe ja sooda. Yhdistä toisessa kulhossa sokeri, suola, vanilja uute, rypsiöljy, piimä ja munat. Lisää jauhoseos siivilän läpi muutamassa erässä kosteiden aineiden joukkoon. Lisää lopuksi kahvi ja sekoita tasaiseksi. Älä vatkaa. Kaada taikinaa kolmeen Ø 15 cm:n kakkuvuokaan ja kolmeen Ø 24 cm:n -vuokaan. Paista 25-30 minuuttia.
PAAHDETTU VALKOSUKLAAMOUSSE: Aloita paahtamalla valkosuklaa. Pilko valkosuklaa leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda uunissa 175 asteessa 5-8 minuuttia. Laita liivatelehdet kylmään veteen. Laita kuohukerma kattilaan ja lisää paahdettu suklaa. Lämmitä seosta, kunnes valkosuklaa on sulanut sekaan. Siirrä sivuun. Purista liivatelehdistä vesi ja sekoita valkosuklaa seokseen. Vatkaa flora kuohu vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja vatkaa sekaan valkosuklaa seos. Kääntele sekaan kermavaahto.
KUNINGATARMOUSSE: Aloita valmistamalla kuningatarhillo. Laita kattilaan vadelmat, mustikat ja vesi. Lämmitä seosta, kunnes marjat ovat pehmentyneet. Paseeraa pehmeät marjat siivilän läpi kattilaan ja lisää hillosokeri. Keitä seosta 3-5 minuuttia ja siirrä jäähtymään. Laita liivatelehdet kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista mascarpone ja vatkaa jäähtynyt hillo sekaan. Lämmitä vettä noin 0.5dl ja purista liivatelehdet sekaan. Sekoita. Lisää liivateseos koko ajan vatkaten mascarponen sekaan. Yhdistä kermavaahto ja mascarpone-hilloseos. Mausta tarvittaessa sokerilla.
KUORRUTE: Erottele valkuaiset munista ja laita yleiskoneen kulhoon. Valmista sokerisiirappi. Laita kasariin vesi ja sokeri, sekä liesi päälle. Laita myös kasariin digitaalinen lämpömittari. Aloita samalla valkuaisia vatkaamaan. Kunnes sokerisiirappi on saavuttanut 121 asteen lämpötilan, aloita kaatamaan sokerisiirappia valkuaisvaahtoon hiljalleen kulhon reunaa pitkin koko ajan vatkaten. Vatkaa kreemiä niin kauan että sen lämpötila laskee alle 30 asteen. Aloita lisäämään voi pieninä määrinä koko ajan vatkaten. Vatkaa seosta kunnes se on kuohkeaa, tasaista ja sileää. Värjää kreemi tipalla violettia pastaväriä, jolloin saat siitä valkoista. Laita kreemiä pursotinpussiin jossa iso koripunostylla.
KAKUN KOKOAMINEN JA KUORRUTTAMINEN: Aseta Ø 24 cm:n kakkupohja 25 cm:n kakku alustalle, sekä Ø 15 cm pohja ohuelle 15 cm:n alustalle. Aseta reunakalvo ympärille. Laita maalarinteippi kiinni kalvoon jolloin se pysyy kiinni. Levitä nyt kummankin pohjan päälle paahdettu valkosuklaa moussea tasaisesti. Aseta kakkupohjat päälle ja levitä niiden päälle kuningatarmousse. Laita viimeiset pohjat päälle ja kakut kylmään jähmettymään.
KUORRUTUS: Poista kakuista reunakalvo ja siisti kakun reunapinta palettiveitsellä. Pursota kakkujen pinta kauttaaltaan ja siisti raapalla. Värjää loppu marenkivoikreemi viininpunaisella/ violetilla pastavärillä. Työnnä isomman kakun keskelle tukikepit. Aseta pienempi kakku isomman kakun päälle keskelle. Tee värjätyllä kreemillä kumpaankin kakkuun efektipintaa.