Klassinen remouladekastike
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5669124/landscape16_9/515/290/6fd1daa9facd7640e37732d2a563633a/fw/893191-1127.jpg)
Klassinen remouladekastike ei ehkä sovellu niille, jotka haluavat syödä vähärasvaisempaa ruokaa. Jos otat vain vähän kastiketta, se on ok, sillä kastikkeessa on paljon makua. Yksi ruokalusikallinen sopii paahtopaistivoileivälle tai paistetun kalan makua kohottamaan.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 rkl hienonnettua maustekurkkua
- 4 dl majoneesia
- ½ rkl hienonnettua persiljaa
- 1 rkl hienonnettuja kapriksia
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- 1 tl vaaleaa ranskalaista sinappia
Valmistusohje
1. Jauha tai hienonna maustekurkku hyvin hienoksi. Sekoita majoneesi, tilli, kapris ja rakuuna. Lisää kurkut.
2. Anna kastikkeen maustua hetki kylmässä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka