Klassinen remouladekastike

Klassinen remouladekastike ei ehkä sovellu niille, jotka haluavat syödä vähärasvaisempaa ruokaa. Jos otat vain vähän kastiketta, se on ok, sillä kastikkeessa on paljon makua. Yksi ruokalusikallinen sopii paahtopaistivoileivälle tai paistetun kalan makua kohottamaan.

Neljälle

  • 1 rkl hienonnettua maustekurkkua
  • 4 dl majoneesia
  • ½ rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 rkl hienonnettuja kapriksia
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 tl vaaleaa ranskalaista sinappia

Valmistusohje

1. Jauha tai hienonna maustekurkku hyvin hienoksi. Sekoita majoneesi, tilli, kapris ja rakuuna. Lisää kurkut.

2. Anna kastikkeen maustua hetki kylmässä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!