Klassinen remouladekastike

Klassinen remouladekastike ei ehkä sovellu niille, jotka haluavat syödä vähärasvaisempaa ruokaa. Jos otat vain vähän kastiketta, se on ok, sillä kastikkeessa on paljon makua. Yksi ruokalusikallinen sopii paahtopaistivoileivälle tai paistetun kalan makua kohottamaan.

Neljälle

  • 1 rkl hienonnettua maustekurkkua
  • 4 dl majoneesia
  • ½ rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 rkl hienonnettuja kapriksia
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 tl vaaleaa ranskalaista sinappia

Valmistusohje

1. Jauha tai hienonna maustekurkku hyvin hienoksi. Sekoita majoneesi, tilli, kapris ja rakuuna. Lisää kurkut.

2. Anna kastikkeen maustua hetki kylmässä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.