Julkaistu
Klassinen remouladekastike ei ehkä sovellu niille, jotka haluavat syödä vähärasvaisempaa ruokaa. Jos otat vain vähän kastiketta, se on ok, sillä kastikkeessa on paljon makua. Yksi ruokalusikallinen sopii paahtopaistivoileivälle tai paistetun kalan makua kohottamaan.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 rkl hienonnettua maustekurkkua
- 4 dl majoneesia
- ½ rkl hienonnettua persiljaa
- 1 rkl hienonnettuja kapriksia
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- 1 tl vaaleaa ranskalaista sinappia
Valmistusohje
1. Jauha tai hienonna maustekurkku hyvin hienoksi. Sekoita majoneesi, tilli, kapris ja rakuuna. Lisää kurkut.
2. Anna kastikkeen maustua hetki kylmässä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.