Kirjolohirullat

Viikottainen kala-annos nautitaan ihanana rullana!

Ainekset

  • 500 g kirjolohta fileenä
  • 3 dl vettä
  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 3 tl suolaa

Mausteliemi

  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 3 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • 4 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 punasipuli
  • tilliä

Valmistusohje

Leikkaa filee vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet väljästi laakeaan astiaan. Sekoita vedestä, etikasta sekä suolasta liemi ja kaada se kalaviipaleiden päälle.

Anna maustua yön yli. Valuta liemi pois ja kääri viipaleet rulliksi.

Sekoita mausteliemen aineet ja kaada liemi rullien päälle. Ripottele pinnalle punasipulirenkaita.

Kirjolohirullat ovat valmiita seuraavana päivänä. Koristele tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.