Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kirjolohirullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Viikottainen kala-annos nautitaan ihanana rullana!

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 500 g kirjolohta fileenä
  • 3 dl vettä
  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 3 tl suolaa

Mausteliemi

  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 3 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • 4 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 punasipuli
  • tilliä

Valmistusohje

Leikkaa filee vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet väljästi laakeaan astiaan. Sekoita vedestä, etikasta sekä suolasta liemi ja kaada se kalaviipaleiden päälle.

Anna maustua yön yli. Valuta liemi pois ja kääri viipaleet rulliksi.

Sekoita mausteliemen aineet ja kaada liemi rullien päälle. Ripottele pinnalle punasipulirenkaita.

Kirjolohirullat ovat valmiita seuraavana päivänä. Koristele tillillä.

Lisää aiheesta:

LohinyytitKotoiset silakkarullatKesäsilakatKeväiset kirjolohirullatKeitetyt, kokonaiset silakatTomaattisilakat
LohirullatAlkuruoatKananmunatonGluteenitonLaktoositonLisäkeruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohirullat
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Marinoidut surimi-kylmäsavulohirullat

  • 04.04.201411:57
    Lohipiirakka

    Lohikääretorttu

  • 18.02.201300:00
    Vappu

    Lohirullia patongilla

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kylmäsavulohirullat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohikätköt