Kirjolohirullat
Viikottainen kala-annos nautitaan ihanana rullana!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g kirjolohta fileenä
- 3 dl vettä
- 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
- 3 tl suolaa
Mausteliemi
- 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
- 3 dl vettä
- 2 tl suolaa
- 4 valkosipulinkynttä murskattuna
- 1 punasipuli
- tilliä
Valmistusohje
Leikkaa filee vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet väljästi laakeaan astiaan. Sekoita vedestä, etikasta sekä suolasta liemi ja kaada se kalaviipaleiden päälle.
Anna maustua yön yli. Valuta liemi pois ja kääri viipaleet rulliksi.
Sekoita mausteliemen aineet ja kaada liemi rullien päälle. Ripottele pinnalle punasipulirenkaita.
Kirjolohirullat ovat valmiita seuraavana päivänä. Koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan