Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kinkkurullat avokadon ja parsan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on nopeasti valmistuva alkuruoka, joka on juhlava aloitus päivälliselle. Se on kuitenkin valmistettava viime tipassa, jotteivät avokadot tummu.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 1 avokado
  • 16 vihreää parsaa
  • 1 tomaatti
  • 1 keltasipuli
  • 8 viipaletta keittokinkkua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 maustemitta tabascoa
  • muutama tippa puristettua sitruunamehua

Tarjoiluun

  • vinaigrettea
  • paprikasuikaleita
  • jäävuorisalaattia

Valmistusohje

1. Koverra avokadosta hedelmäliha ja soseuta se, lisää muutama tippa sitruunamehua ja sekoita. Kuutioi tomaatti, kuori ja hienonna sipuli. Sekoita tomaatti, sipuli ja tabasco avokadoon. Puhdista parsat ja keitä 5-8 minuuttia niiden paksuudesta riippuen, huuhdo kylmässä vedessä.

2. Asettele avokadoseosta kinkkuviipaleille, päälle parsaa ja kääri rullalle.

3. Suikaloi salaatti ja jaa neljälle lautaselle. Laita päälle kinkkurullat ja koristele paprikasuikalein. Norota päälle hieman vinaigrettea.

Lisää aiheesta:

Täytetyt kalkkunakäärötAlkuruokasalaatti tonnikalalla ja anjoviksellaKinkkurullia ja kasvissalaattiaMunakoisoa tomaatissaKeitettyä purjoa tomaattikastikkeellaPastaa tomaattien ja oliivien kera
KinkkurullatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKeventäjätAlkuruoat
Liharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkurullat
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Täytettyä salamia

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kinkku-sipulirullat

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kinkkurullat avokadon ja parsan kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Täytetyt, hedelmäiset kinkkurullat

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Kääryleet tomaattikastikkeessa