Kinkkurullat avokadon ja parsan kera
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5660156/landscape16_9/515/290/ee9dbd21aab0e5eadd30da8754c389f8/HH/893042-598.jpg)
Tämä on nopeasti valmistuva alkuruoka, joka on juhlava aloitus päivälliselle. Se on kuitenkin valmistettava viime tipassa, jotteivät avokadot tummu.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1 avokado
- 16 vihreää parsaa
- 1 tomaatti
- 1 keltasipuli
- 8 viipaletta keittokinkkua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 maustemitta tabascoa
- muutama tippa puristettua sitruunamehua
Tarjoiluun
- vinaigrettea
- paprikasuikaleita
- jäävuorisalaattia
Valmistusohje
1. Koverra avokadosta hedelmäliha ja soseuta se, lisää muutama tippa sitruunamehua ja sekoita. Kuutioi tomaatti, kuori ja hienonna sipuli. Sekoita tomaatti, sipuli ja tabasco avokadoon. Puhdista parsat ja keitä 5-8 minuuttia niiden paksuudesta riippuen, huuhdo kylmässä vedessä.
2. Asettele avokadoseosta kinkkuviipaleille, päälle parsaa ja kääri rullalle.
3. Suikaloi salaatti ja jaa neljälle lautaselle. Laita päälle kinkkurullat ja koristele paprikasuikalein. Norota päälle hieman vinaigrettea.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka