Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kiinalaiset kevätrullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hanki rulla valmista kevätrullataikinaa - seuraavaksi oletkin jo kokeilemassa tätä reseptiä!

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 1 pkt kevätrullataikinaa
  • 200 g sianjauhelihaa
  • 10 katkarapua
  • ½ purjo
  • 1 porkkana
  • 1 dl hienonnettuja bambunversoja
  • 2 tl kiinalaista soijaa
  • 2 tl seesamiöljyä
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
  • öljyä paistamiseen
  • öljyä friteeraukseen

Tarjoiluun

  • hapanimeläkastiketta
  • seesaminsiemeniä

Valmistusohje

1. Puhdista porkkana ja purjo, kuori porkkana. Suikaloi purjo ja porkkana, hienonna katkaravut ja bambunversot. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa. Paista jauheliha ja muussaa se haarukalla rakeiseksi. Lisää porkkana, purjo ja bambu pannuun, purista mukaan valkosipuli. Lisää katkaravut ja mausta soijalla, seesamiöljyllä ja pippurilla.

2. Avaa kevätrullataikinapakkaus. Säilytä taikinaa kosteiden pyyhkeiden välissä jottei se kuivu. Levitä täyte taikina-arkeille, käännä sivut täytteen päälle ja liimaa reunat kiinni vedellä.

3. Kuumenna öljy 190 asteeseen friteerauskeittimessä. Friteeraa kevätrullat kullanruskeiksi, tarjoile hapanimeläkastikkeen ja seesaminsiementen kera.

Lisää aiheesta:

Japanilaiset gyozanyytit ponzudipin kanssaMarinoidut lohikuutiot kirjolohenmätikastikkeen keraLohivartaat couscousvehnän keraKikhernepaellaLangos tomaattiseoksen ja tsatsikin keraVihanneskastike tai -keitto
KevätkääryleetAlkuruoatKananmunatonGluteenitonLaktoositonHans VälimäkiGoGreen
Kalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kevätkääryleet
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kiinalaiset kevätrullat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Scampinpyrstökääryleet ja seesamimajoneesi

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kevätkääryleet broileritäytteellä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kevätrullat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kevätrullat lohitartarin kera