Kiinalaiset kevätrullat

Hanki rulla valmista kevätrullataikinaa - seuraavaksi oletkin jo kokeilemassa tätä reseptiä!

Neljälle

  • 1 pkt kevätrullataikinaa
  • 200 g sianjauhelihaa
  • 10 katkarapua
  • ½ purjo
  • 1 porkkana
  • 1 dl hienonnettuja bambunversoja
  • 2 tl kiinalaista soijaa
  • 2 tl seesamiöljyä
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
  • öljyä paistamiseen
  • öljyä friteeraukseen

Tarjoiluun

  • hapanimeläkastiketta
  • seesaminsiemeniä

Valmistusohje

1. Puhdista porkkana ja purjo, kuori porkkana. Suikaloi purjo ja porkkana, hienonna katkaravut ja bambunversot. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa. Paista jauheliha ja muussaa se haarukalla rakeiseksi. Lisää porkkana, purjo ja bambu pannuun, purista mukaan valkosipuli. Lisää katkaravut ja mausta soijalla, seesamiöljyllä ja pippurilla.

2. Avaa kevätrullataikinapakkaus. Säilytä taikinaa kosteiden pyyhkeiden välissä jottei se kuivu. Levitä täyte taikina-arkeille, käännä sivut täytteen päälle ja liimaa reunat kiinni vedellä.

3. Kuumenna öljy 190 asteeseen friteerauskeittimessä. Friteeraa kevätrullat kullanruskeiksi, tarjoile hapanimeläkastikkeen ja seesaminsiementen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.