Tämä on ihana laihdutussalaatti, jossa katkaravut antavat suolaisuutta, greippi happamuutta.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
Neljälle
- 400 g kuorimattomia katkarapuja
- 200-300 g tuoreita herkkusieniä
- 1 greippi
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut, viipaloi herkkusienet. Kuori greippi ja leikkaa siitä kalvottomia lohkoja kalvojen välistä. Sekoita ainekset.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.