Keväiset kirjolohirullat
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5672486/landscape16_9/515/290/d99367e9dd886db667425160b6f2bdc6/tE/720930-8866.jpg)
Valitse joko kirjolahta tai silakkaa, rullaa kalaviipaleet, marinoi ja nauti!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g kirjolohta fileenä
- 2 tl suolaa
- tilliä
- 1 pieni punasipuli renkaina
Marinadi
- 1,5 dl Rajamäen Maustettua Väkiviinaetikkaa
- 1,5 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1 tl kokonaisia roseepippureita
- tilliä
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Leikkaa filee vinottain ohuiksi viipaleiksi. Mausta viipaleet suolalla ja hienonnetulla tillillä. Rullaa viipaleet.
Lado rullat uunivuokaan ja ripottele päälle punasipulirenkaita. Sekoita marinadin aineet ja kaada marinadi rullien päälle.
Kypsennä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Jäähdytä rullat liemessään.
Samalla ohjeella voit valmistuvat myös silakkarullat.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka