Keväiset kirjolohirullat
Julkaistu
Valitse joko kirjolahta tai silakkaa, rullaa kalaviipaleet, marinoi ja nauti!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g kirjolohta fileenä
- 2 tl suolaa
- tilliä
- 1 pieni punasipuli renkaina
Marinadi
- 1,5 dl Rajamäen Maustettua Väkiviinaetikkaa
- 1,5 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1 tl kokonaisia roseepippureita
- tilliä
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Leikkaa filee vinottain ohuiksi viipaleiksi. Mausta viipaleet suolalla ja hienonnetulla tillillä. Rullaa viipaleet.
Lado rullat uunivuokaan ja ripottele päälle punasipulirenkaita. Sekoita marinadin aineet ja kaada marinadi rullien päälle.
Kypsennä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Jäähdytä rullat liemessään.
Samalla ohjeella voit valmistuvat myös silakkarullat.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut