Keväiset kirjolohirullat

Valitse joko kirjolahta tai silakkaa, rullaa kalaviipaleet, marinoi ja nauti!

Ainekset

  • 500 g kirjolohta fileenä
  • 2 tl suolaa
  • tilliä
  • 1 pieni punasipuli renkaina

Marinadi

  • 1,5 dl Rajamäen Maustettua Väkiviinaetikkaa
  • 1,5 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kokonaisia roseepippureita
  • tilliä

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Leikkaa filee vinottain ohuiksi viipaleiksi. Mausta viipaleet suolalla ja hienonnetulla tillillä. Rullaa viipaleet.

Lado rullat uunivuokaan ja ripottele päälle punasipulirenkaita. Sekoita marinadin aineet ja kaada marinadi rullien päälle.

Kypsennä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Jäähdytä rullat liemessään.

Samalla ohjeella voit valmistuvat myös silakkarullat.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.