Mainos
Mainos

Savusilakat ovat kätevää kesäruokaa, ja ne sopivat äärettömän hyvin uusien perunoiden kanssa. Valikoi oikein pieniä ja hienoja perunoita ja harjaa ne kunnolla, jolloin niitä ei tarvitse kuoria.

Neljälle

  • 8 savusilakkaa
  • 1 sipuli
  • 3 rkl ruohosipulisilppua
  • 1 kurkku viipaleina
  • 12 keitettyä uutta perunaa
  • salaatinlehtiä

Kastike

  • 3/4 dl rypsiöljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1-2 tl dijonsinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Fileoi savusilakat ja silppua sipuli pieneksi.

2. Asettele salaatinlehdet vadille ja jaa ainekset päälle.

3. Sekoita kastike ja valuta se salaatille.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.