Kuulostaa ehkä oudolta yhdistää omenaa, kurkkua, perunaa ja sipulia matjessillin kanssa, mutta sekoitus on raikas ja sopii täydellisesti näkkileivän päälle oluen kera nautittavaksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 hengelle
- 1 purkki valutettua matjessilliä
- 4 keitettyä kylmää perunaa
- 1 omena
- 8-10 viipaletta maustekurkkua
- 1/2 puna- tai keltasipuli
- 1 dl majoneesia
- suolaa ja valkopippuria jauhettuna
Valmistusohje
1. Silppua sipuli pieneksi ja leikkaa loput ainekset kuutioiksi.
2. Sekoita ainekset keskenään ja kääntele mukaan majoneesi. Maista suola ja llisää tarvittaessa sekä ripaus pippuria. Anna salaatin vetäytyä viileässä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.