Kesäinen matjessillisalaatti
Kuulostaa ehkä oudolta yhdistää omenaa, kurkkua, perunaa ja sipulia matjessillin kanssa, mutta sekoitus on raikas ja sopii täydellisesti näkkileivän päälle oluen kera nautittavaksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 hengelle
- 1 purkki valutettua matjessilliä
- 4 keitettyä kylmää perunaa
- 1 omena
- 8-10 viipaletta maustekurkkua
- 1/2 puna- tai keltasipuli
- 1 dl majoneesia
- suolaa ja valkopippuria jauhettuna
Valmistusohje
1. Silppua sipuli pieneksi ja leikkaa loput ainekset kuutioiksi.
2. Sekoita ainekset keskenään ja kääntele mukaan majoneesi. Maista suola ja llisää tarvittaessa sekä ripaus pippuria. Anna salaatin vetäytyä viileässä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia