Kaviaarimunat

Tarjoile näitä munia alkuruokana, esimerkiksi oluen kera tai noutopöydässä. Voit esivalmistella paljon, mutta jätä koristelu viime hetkeen.

Neljälle

  • 6 kovaksikeitettyä munaa
  • 1 dl kuohukermaa
  • 175 g tuubikaviaaria
  • 1 rkl tillisilppua
  • 12 katkarapua
  • tomaattiviipaleita
  • kurkkuviipaleita
  • tilliä ja/tai kapriksia koristeeks

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuubillinen kaviaaria ja tillisilppu. Halkaise munat.

2. Aseta tomaattiviipaleet vadille, peitä ne kurkkuviipaleilla ja asettele munanpuolikkaat päälle.

3. Pursota kaviaarikerma munille ja koristele katkaravuilla, tillitupsuilla tai kapriksilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!