Kaviaarimunat
Tarjoile näitä munia alkuruokana, esimerkiksi oluen kera tai noutopöydässä. Voit esivalmistella paljon, mutta jätä koristelu viime hetkeen.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 6 kovaksikeitettyä munaa
- 1 dl kuohukermaa
- 175 g tuubikaviaaria
- 1 rkl tillisilppua
- 12 katkarapua
- tomaattiviipaleita
- kurkkuviipaleita
- tilliä ja/tai kapriksia koristeeks
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuubillinen kaviaaria ja tillisilppu. Halkaise munat.
2. Aseta tomaattiviipaleet vadille, peitä ne kurkkuviipaleilla ja asettele munanpuolikkaat päälle.
3. Pursota kaviaarikerma munille ja koristele katkaravuilla, tillitupsuilla tai kapriksilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje