Kaviaarimunat
Tarjoile näitä munia alkuruokana, esimerkiksi oluen kera tai noutopöydässä. Voit esivalmistella paljon, mutta jätä koristelu viime hetkeen.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 6 kovaksikeitettyä munaa
- 1 dl kuohukermaa
- 175 g tuubikaviaaria
- 1 rkl tillisilppua
- 12 katkarapua
- tomaattiviipaleita
- kurkkuviipaleita
- tilliä ja/tai kapriksia koristeeks
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuubillinen kaviaaria ja tillisilppu. Halkaise munat.
2. Aseta tomaattiviipaleet vadille, peitä ne kurkkuviipaleilla ja asettele munanpuolikkaat päälle.
3. Pursota kaviaarikerma munille ja koristele katkaravuilla, tillitupsuilla tai kapriksilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti