Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kauralesekeksit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kauraleseestä voi leipoa herkullisia keksejä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka

noin 50 kpl

  • 75 g margariinia tai voita
  • ½ dl sokeria
  • ½ dl fariinisokeria
  • 3 dl Myllyn Paras Kauraleseitä
  • 2 rkl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja tai Tattarijauhoja
  • 2 rkl kermaa, voi olla laktoositon
  • ½ tl soodaa

Valmistusohje

Mikäli et halua kekseihin lainkaan valkoisia jauhoja, laita erikoisvehnäjauhojen tilalle hiivaleipäjauhoja tai tattarijauhoja.

Myös pelkällä tummalla sokerilla onnistuu, keksien väri jää vain tällöin tummemmaksi.

Ohjeella saa tattarijauhoilla gluteenittomia keksejä, mikäli ko. dieettiin riittävät luontaisesti gluteenittomat viljalajikkeet

Sulata rasva ja lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Ota taikinasta pieniä nokareita lusikalla leivinpaperille uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 6-8 min kauniin ruskeiksi.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras

Lisää aiheesta:

KaurahiutalerieskaPaprika-kaurarieskatSuklaa-banaanikeksit hiutaleistaKaurakookoskeksitMangokaurakeksitKaura-hedelmäpalakeksit
KeksitKananmunatonKasvisruokaMyllyn ParasLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Keksit
  • 20.5.13:09
    Pikkuleivät

    McDonald's-keksit

  • 28.05.202113:58
    Pikkuleivät

    Lusikkaleivät – juhlien takuuvarma klassikko

  • 25.03.202112:01
    Pääsiäinen

    Kinder Cookies – testaa helpot ja herkulliset Kinder-keksit!

  • 14.11.201913:44
    Leivonta

    Wilhelmiina-keksit – nämä supersuositut ja helpot pikkuleivät viedään käsistä

  • 03.10.201914:22
    Pikkuleivät

    Kauralastut – perinteinen, kotitaloustunneilta tuttu resepti