Katkaravuilla täytetyt avokadot
Täytetyt avokadot sopivat erinomaisesti illallisen alkuruoaksi. Valmista ne juuri ennen tarjoilua, jotta avokadon hedelmäliha ei tummene liikaa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 2 avokadoa
- 400 g katkarapuja
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl majoneesia
- 1 rkl ranskankermaa
- 1 rkl chilikastiketta
- salaattia
- 4 tillinoksaa
- 4 sitruunaviipaletta
Valmistusohje
1. Puolita avokado ja ota kivi pois. Koverra hedelmäliha pois kuoresta ja soseuta sitruunamehun kanssa haarukalla. Pane kuorenpuolikkaat talteen.
2. Kuori ja hienonna katkaravut. Sekoita katkaravut ja avokadosose majoneesin, chilikastikkeen ja ranskankerman kanssa. Täytä kuorenpuolikkaat soseella.
3. Huuhtele salaatti ja jaa neljälle lautaselle. Aseta päälle avokadot. Koristele sitruunalla ja tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa