Katkaravuilla täytetyt avokadot

Täytetyt avokadot sopivat erinomaisesti illallisen alkuruoaksi. Valmista ne juuri ennen tarjoilua, jotta avokadon hedelmäliha ei tummene liikaa.

4 annosta

  • 2 avokadoa
  • 400 g katkarapuja
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl ranskankermaa
  • 1 rkl chilikastiketta
  • salaattia
  • 4 tillinoksaa
  • 4 sitruunaviipaletta

Valmistusohje

1. Puolita avokado ja ota kivi pois. Koverra hedelmäliha pois kuoresta ja soseuta sitruunamehun kanssa haarukalla. Pane kuorenpuolikkaat talteen.

2. Kuori ja hienonna katkaravut. Sekoita katkaravut ja avokadosose majoneesin, chilikastikkeen ja ranskankerman kanssa. Täytä kuorenpuolikkaat soseella.

3. Huuhtele salaatti ja jaa neljälle lautaselle. Aseta päälle avokadot. Koristele sitruunalla ja tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.