Mainos

Täytetyt avokadot sopivat erinomaisesti illallisen alkuruoaksi. Valmista ne juuri ennen tarjoilua, jotta avokadon hedelmäliha ei tummene liikaa.

4 annosta

  • 2 avokadoa
  • 400 g katkarapuja
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl ranskankermaa
  • 1 rkl chilikastiketta
  • salaattia
  • 4 tillinoksaa
  • 4 sitruunaviipaletta

Valmistusohje

1. Puolita avokado ja ota kivi pois. Koverra hedelmäliha pois kuoresta ja soseuta sitruunamehun kanssa haarukalla. Pane kuorenpuolikkaat talteen.

2. Kuori ja hienonna katkaravut. Sekoita katkaravut ja avokadosose majoneesin, chilikastikkeen ja ranskankerman kanssa. Täytä kuorenpuolikkaat soseella.

3. Huuhtele salaatti ja jaa neljälle lautaselle. Aseta päälle avokadot. Koristele sitruunalla ja tillillä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja