Katkarapukasari

Valkoviini ja katkaravut toimivat mahtavasti yhteen. Kokeile myös tapascoa tässä reseptissä!

Ainekset

  • 400 g kuorittuja katkarapuja
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • 10 tippaa tabascoa
  • öljyä
  • 2 dl valkoviiniä
  • patonkia

Valmistusohje

Sulata katkaravut jääkaapissa ja valuta niistä tullut neste pois.

Leikkaa sipuli ja reilusti valkosipulia hakkeeksi ja kuullota reilussa määrässä öljyä.

Lisää tabasco ja valkoviini ja anna kiehua kunnes viinistä on noin puolet jäljellä.

Kumoa katkaravut kasariin ja lämmitä, mutta älä enää keitä.

Tarjoa heti vaalean leivän kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja