Katkarapukasari
Valkoviini ja katkaravut toimivat mahtavasti yhteen. Kokeile myös tapascoa tässä reseptissä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g kuorittuja katkarapuja
- 6 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- 10 tippaa tabascoa
- öljyä
- 2 dl valkoviiniä
- patonkia
Valmistusohje
Sulata katkaravut jääkaapissa ja valuta niistä tullut neste pois.
Leikkaa sipuli ja reilusti valkosipulia hakkeeksi ja kuullota reilussa määrässä öljyä.
Lisää tabasco ja valkoviini ja anna kiehua kunnes viinistä on noin puolet jäljellä.
Kumoa katkaravut kasariin ja lämmitä, mutta älä enää keitä.
Tarjoa heti vaalean leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti