Katkarapu-melonisalaatti

Luovuus pääsee taas valloilleen keittiössä: salaatti tarjoillaan koverretussa meloninkuoressa!

Ainekset

  • 400 g katkarapuja
  • 1 hunajameloni
  • pala vesimelonia
  • hasselpähkinärouhetta

Marinadi

  • 3 rkl Rajamäen Valkoista Balsamicoa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl appelsiinimehua
  • ripaus suolaa
  • ripaus valkopippuria

Valmistusohje

Sekoita marinadin aineet keskenään. Marinoi katkarapuja 15 minuuttia. Halkaise meloni ja koverra hedelmäliha pois kuoresta.

Kuutioi hunaja- ja vesimelonin hedelmäliha. Nostele katkaravut pois marinadista ja sekoita ne melonipalojen kanssa.

Tarjoa salaatti tyhjäksi koverretusta meloninkuoresta. Ripottele salaatin päälle pähkinärouhetta koristeeksi.

Parhaat ruokaohjelmat