Katkarapu-melonisalaatti
Julkaistu
Luovuus pääsee taas valloilleen keittiössä: salaatti tarjoillaan koverretussa meloninkuoressa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g katkarapuja
- 1 hunajameloni
- pala vesimelonia
- hasselpähkinärouhetta
Marinadi
- 3 rkl Rajamäen Valkoista Balsamicoa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 3 rkl appelsiinimehua
- ripaus suolaa
- ripaus valkopippuria
Valmistusohje
Sekoita marinadin aineet keskenään. Marinoi katkarapuja 15 minuuttia. Halkaise meloni ja koverra hedelmäliha pois kuoresta.
Kuutioi hunaja- ja vesimelonin hedelmäliha. Nostele katkaravut pois marinadista ja sekoita ne melonipalojen kanssa.
Tarjoa salaatti tyhjäksi koverretusta meloninkuoresta. Ripottele salaatin päälle pähkinärouhetta koristeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka