Kassler mandariiniliemessä
Julkaistu
Nopeatekoinen ruoka, jossa on raikas maku. Tarjoile paprikajauheella maustettujen paistettujen perunoiden kanssa tai pelkästään runsaan vihersalaatin kera, jos lasket kaloreita.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 8 savukasslerkyljystä
- 1 purkki mandariiniviipaleita liemessä
- 1 maustemitta ranskalaista salaattimaustetta
- 1 dl mandariinien lientä
Valmistusohje
1. Laita lihat paistokasariin tai matalaan pataan. Mausta ja laita mandariiniviipaleet lihojen päälle.
2. Kaada joukkoon vähän mandariinien lientä ja kuumenna kannen alla 5-10 minuuttia.
3. Tarjoile paprikajauheella maustettujen paistettujen perunoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan