Kassler mandariiniliemessä
Nopeatekoinen ruoka, jossa on raikas maku. Tarjoile paprikajauheella maustettujen paistettujen perunoiden kanssa tai pelkästään runsaan vihersalaatin kera, jos lasket kaloreita.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 8 savukasslerkyljystä
- 1 purkki mandariiniviipaleita liemessä
- 1 maustemitta ranskalaista salaattimaustetta
- 1 dl mandariinien lientä
Valmistusohje
1. Laita lihat paistokasariin tai matalaan pataan. Mausta ja laita mandariiniviipaleet lihojen päälle.
2. Kaada joukkoon vähän mandariinien lientä ja kuumenna kannen alla 5-10 minuuttia.
3. Tarjoile paprikajauheella maustettujen paistettujen perunoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan