Kassler mandariiniliemessä

Nopeatekoinen ruoka, jossa on raikas maku. Tarjoile paprikajauheella maustettujen paistettujen perunoiden kanssa tai pelkästään runsaan vihersalaatin kera, jos lasket kaloreita.

Neljälle

  • 8 savukasslerkyljystä
  • 1 purkki mandariiniviipaleita liemessä
  • 1 maustemitta ranskalaista salaattimaustetta
  • 1 dl mandariinien lientä

Valmistusohje

1. Laita lihat paistokasariin tai matalaan pataan. Mausta ja laita mandariiniviipaleet lihojen päälle.

2. Kaada joukkoon vähän mandariinien lientä ja kuumenna kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Tarjoile paprikajauheella maustettujen paistettujen perunoiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!