Mainos
Mainos

Herkullinen karjalanpaisti maistuu itse tehtyjen piirakoiden kanssa takuuvarmasti.

500-600 g naudan paistia

300-400 g porsaan lapaa tai etuselkää, tai noin 1 kg karjalanpaistilihoja

2 sipulia lohkoina

15 maustepippuria

2 laakerinlehti

2 kuorittua porkkanaa lohkoina

suolaa

vettä

Valmistusohje

Aseta pataan kerroksittain lihapaloja, sipulia, porkkanaa ja mausteita. Kaada pataan kiehuvaa vettä niin, että lihat juuri ja juuri peittyvät. Kypsennä uunissa ensin 225 asteessa puoli tuntia ja peitä pata sitten kannella. Laske lämpötila 150 asteeseen ja anna hautua 2-3 tuntia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.