Karitsankyljykset omenamehussa
Karitsankyljysten kaveriksi käy uuniviipaleperunat.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 800 g karitsankyljyksiä
- 2 dl omenamehua
- 1 dl demi-glasea
- 3 rkl balsamiviinietikkaa
- 1-2 omenaa
- suolaa
- mustapippuria
- öljyä
Valmistusohje
Paista kyljykset pinnoiltaan kypsiksi tilkassa öljyä ja nosta ne pois pannulta. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.
Kaada pannulle omenamehu, demi-glase ja balsamiviinietikka.
Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Nosta kuutiot ja kyljykset kiehuvaan kastikkeeseen ja hauduta muutama minuutti kannen alla.
Tarjoa kyljykset uuniviipaleperunoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan