Karitsankyljykset omenamehussa

Karitsankyljysten kaveriksi käy uuniviipaleperunat.

Ainekset

  • 800 g karitsankyljyksiä
  • 2 dl omenamehua
  • 1 dl demi-glasea
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1-2 omenaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä

Valmistusohje

Paista kyljykset pinnoiltaan kypsiksi tilkassa öljyä ja nosta ne pois pannulta. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.

Kaada pannulle omenamehu, demi-glase ja balsamiviinietikka.

Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.

Nosta kuutiot ja kyljykset kiehuvaan kastikkeeseen ja hauduta muutama minuutti kannen alla.

Tarjoa kyljykset uuniviipaleperunoiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!