Mainos
Mainos

Karitsankyljysten kaveriksi käy uuniviipaleperunat.

Ainekset

  • 800 g karitsankyljyksiä
  • 2 dl omenamehua
  • 1 dl demi-glasea
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1-2 omenaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä

Valmistusohje

Paista kyljykset pinnoiltaan kypsiksi tilkassa öljyä ja nosta ne pois pannulta. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.

Kaada pannulle omenamehu, demi-glase ja balsamiviinietikka.

Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.

Nosta kuutiot ja kyljykset kiehuvaan kastikkeeseen ja hauduta muutama minuutti kannen alla.

Tarjoa kyljykset uuniviipaleperunoiden kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.