Kanasalaatti sinappikastikkeella

Käytä valmiiksi grillattua, luutonta broilerinrintaa, se maistuu hyvältä niin salaatissa kuin leivän päälläkin.

Kahdelle

  • 2 lajiketta salaattia
  • 1 omena
  • 1 päärynä
  • n. 10 herkkusientä
  • 1 iso porkkana
  • 1 pala juuriselleriä
  • 1 grillattu broilerinrinta
  • n. 10 saksanpähkinää

Kastike

  • ½ dl oliiviöljyä
  • ¼ dl mineraalivettä
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Revi salaatti pienemmiksi paloiksi. Kuutioi omena ja päärynä, viipaloi sienet, raasta porkkana ja juuriselleri. Viipaloi kananrinta. Paahda saksanpähkinät kuivassa pannussa, rouhi ne karkeasti.

2. Asettele salaattiainekset kauniisti lautasille.

3. Sekoita kastike ja lusikoi salaatin päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!