Kanapata
Kanapata syntyy näppärästi joko liedellä paistamalla tai uunissa hauduttamalla. Kanapadan joukkoon voit myös lisätä mieleisiäsi makuja.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 600 g broilerin koipinuijia
- 1 iso sipuli
- 2 paprikaa
- ½ kesäkurpitsa
- 2 dl maustettua tomaattimurskaa
- 6 dl kanalientä
- 4 laakerinlehteä
- 2 rkl vehnäjauhoa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Ruskista koipinuijat padassa ja lisää pilkottu sipuli, paprikat, kesäkurpitsa sekä mausteet joukkoon. Lisää jauhot ja anna niiden kypsyä hetken aikaa hyvin sekoittaen. Lisää kanaliemi sekä tomaattimurska ja hauduta uunissa tai liedellä kypsäsksi. Liedellä noin 30 minuuttia ja uunissa 160 asteessa 60 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!