Kanapata

Kanapata syntyy näppärästi joko liedellä paistamalla tai uunissa hauduttamalla. Kanapadan joukkoon voit myös lisätä mieleisiäsi makuja.

Ainekset

  • 600 g broilerin koipinuijia
  • 1 iso sipuli
  • 2 paprikaa
  • ½ kesäkurpitsa
  • 2 dl maustettua tomaattimurskaa
  • 6 dl kanalientä
  • 4 laakerinlehteä
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Ruskista koipinuijat padassa ja lisää pilkottu sipuli, paprikat, kesäkurpitsa sekä mausteet joukkoon. Lisää jauhot ja anna niiden kypsyä hetken aikaa hyvin sekoittaen. Lisää kanaliemi sekä tomaattimurska ja hauduta uunissa tai liedellä kypsäsksi. Liedellä noin 30 minuuttia ja uunissa 160 asteessa 60 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!