Kampasimpukoita ja torvisieniä
Julkaistu
Kaappaus keittiössä, jakso 3 -resepti.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- Kampasimpukoita
- Torvisieniä
Valmistusohje
1. Lämmitä hieman öljyä pannulla. Kun pannu on mahdollisimman kuuma, aseta kampasimpukat pannulle. Paista noin 1 minuutti molemmilta puolilta. Kampasimpukka saa jäädä hieman raa’aksi, sillä kampasimpukka kypsyy vielä noin minuutin verran paistamisen jälkeen.
2. Laita sienet paistinpannulle ja suolaa. Paista kunnes ylimääräinen neste on haihtunut sienistä. Lisää voita ja paista muutama minuutti / kunnes miltei rapeita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan