Kalkkunaleike

Kevyttä sitruunalla maustettua kalkkunaleikettä.

Ainekset

  • 4 ohutta kalkkunanleikettä
  • 1 sitruuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • hieman tuoretta timjamia

Valmistusohje

Sekoita kulhossa raastettu sitruunankuori, sitruunanmehu, 3rkl oliiviöljyä, hienonnettu valkosipuli ja hienonnettu timjami. Marinoi kalkkunan leikkeitä 20 minuuttia seoksessa.

Pyyhi ylimääräinen marinadi pois ja paista leikkeet pannulla kypsiksi, noin 2 minuuttia per puoli.

Mausta suolalla ja pippurilla. Siivuta salaatin päälle ohuiksi siivuiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!