Julkaistu
Kalakeitto on gluteeniton juhliin sopiva tarjottava. Valmista ensin kalaliemi, jossa kypsytät perunat. Kutsu ystäväsi kalakeitolle kansallisen keliakiaviikon kunniaksi!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g lohen ruotoja
- 100 g selleriä
- 100 g palsternakkaa
- 2 porkkanaa
- 1 sipuli
- 3 laakerinlehteä
- merisuolaa
Valmistusohje
Nosta kaikki liemiainekset suureen kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori pinnalle muodostunut vaahto pois. Anna kiehua puolisen tuntia ja nosta kattila sivuun hellalta. Tarkista liemen sopiva suolaisuus ja siivilöi se. Käytä kalalientä kalakeittoon tai -kastikkeisiin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.